Nagyvenyim

2023.03.28. 11:00

Szociális területen fejlesztettek

DH

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, amelynek során 149,95 millió forint európai uniós támogatás segítségével Nagyvenyimen a szociális alapszolgáltatásokat. A fejlesztések 100 százalékos támogatás intenzitású, vissza nem térítendő támogatásból valósultak meg az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában. 

A projekt a szociális alapszolgáltatások körében a jó minőségű közszolgáltatásokhoz való lakossági hozzáférés javítását célozta meg Nagyvenyim településközpontjában és a kívül eső, szolgáltatáshiányos Mélykút településrészen élő lakosság számára egyaránt. A projekt keretében megvalósult Nagyvenyim településközpontjában a szociális alapszolgáltatások fejlesztése, ennek eredményeképp új épületbe költözhetett a család- és gyermekjóléti szolgálat, valamint a szociális étkeztetésben használható eszközök beszerzésére került sor. Az akadálymentesen megközelíthető épület kivitelezésének részeként megújuló energiát is alkalmaznak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában