Előszállás

2022.12.07. 09:00

Az időseket is köszöntötték ezen a szép napon

Balogh Tamás

Mihályi Miklós plébános gyújtotta meg a második gyertyát

Fotó: Balogh Tamás

A szentmisét követően a hívők és a résztvevők többsége a templomból egyenesen a falu karácsonyfájához sétált vasárnap. Az adventi koszorú második gyertyáját az eseményt rendező Előszállási Ifjúsági Egyesület tagsága által alkotott szélfogó fal árnyékában gyújtotta meg Mihályi Miklós plébános. Kellemes meglepetésre vele tartottak a templomban neki segítő gyermekek is. Az ünnepi beszédet Kanik Pétertől hallottuk. Az esemény önzetlen támogatóját, Szabó Ferencné Erzsikét is szeretettel vették körül az összegyűltek.

Farkas Imre köszöntötte az időseket Fotók: Balogh Tamás

 Az idősügyi tanács támogatásával hétfőn délután az előszállási óvoda idén szépen felújított ebédlőjében találkoztak a helyi civil szervezetek idős tagjai, és várták, hogy ellátogasson hozzájuk a Mikulás. Farkas Imre polgármester köszöntője után a Patakparti Óvoda Kisbagoly csoportja egy kis műsorral is készült a jeles alkalomra. Ezután a Mikulás egy kis édességgel köszönte meg a gyerekek csodálatos műsorát, amely ünnepi díszbe öltöztette a szíveket, végezetül pedig a nyugdíjasok is kaptak tőle egy-egy csokimikulást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában