Jótékonysági licit a Jószoliért

2022.12.12. 09:00

A licit még tart, nemes a cél

Továbbra is várja a nagylelkű felajánlásokat a november 10-én indított karácsonyi licitjére a Jószolgálati Otthon Közalapítvány. A gondozottak által készített nagyszerű képekre még egy hétig van lehetőség ajánlatot tenni, a befolyt összegből a lakók karácsonyát tervezik szebbé tenni.

Szente Patrícia

Alkotók és alkotásaik

Fotó: Facebook

Több hete tart az otthon, Jótékonysági licit a Jószoliért elnevezésű Facebook-oldalára feltöltött képek árverése, most pedig elkezdődött a véghajrá, a licit december 15-én lezárul. Az elbűvölő képek alá már az árverés első napján megérkeztek a kommentek, s egy-egy kép alatt igazi licitháború is kerekedett. A 2020 óta több alkalommal is megrendezett licittel idén karácsonyi ajándékokkal szeretnék meglepni lakókat. A jelenlegi helyzet sajnos csak visszafogottabb ünneplésre ad lehetőséget, így a felajánlások nagy segítséget jelentenek az otthonnak. Az adományokból befolyt összeggel nemcsak az otthon gondozottainak okoznak örömet, de lehetőséget teremtenek további fantasztikus festmények létrehozására is. 

Kóty Zsuzsanna, a licit elindítója és a művészetterápiás foglalkozás vezetője korábban elmondta, az árveréssel összegyűjtött pénzből a már elhasznált játékokat, terápiás eszközöket tervezik lecserélni, emellett pedig a jól bevált és sokat használt táblagépükből is szeretnének egy újat beszerezni. Remélhetőleg megvalósul majd elképzelésük, és az otthon lakói számos, jobbnál jobb eszközzel vághatnak neki az új évnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában