Civil kezdeményezés és civil összefogás

2022.06.24. 09:00

Kulcsolódásra hívnak

Civilek a civilekért szerveznek rendezvényt a településen. Az esemény június 25-én, szombaton, a Nap háza – Hold udvara elnevezésű ingatlan területén, a jelenlegi szociális intézmény udvarában lesz.

Török Tímea

Fotó: Shutterstock

A főszervező a KUBAK, a Kulcsi Baráti Kör, amely pályázati forrásból kezdett el a közösségépítő rendezvényen dolgozni. A nagy múltú szervezet célja, hogy a település rohamosan növekvő lakossága ne csak esetlegesen találkozzon, hanem kifejezetten azzal a céllal, hogy megismerjék egymást. 
A rendezvényre létrehozott közösségimédia-felületen ezt írják: – Ez a nap rólunk, rólad és neked szól. Légy aktív tagja közösségi életünknek, alakítsuk együtt olyanná, amilyet szeretnénk. A felfrissülés jegyében, az otthon töltött hosszú időszak utáni közös, közösséget összekovácsoló, egymást jobban megismerő, értékeinket ápoló sokrétű és ingyenes rendezvényre várunk mindenkit, hiszen mi itt élünk. 


A szombati esemény délelőtt 10-től éjfélig fog tartani. A fesztiválhangulatot a szervezők szándéka szerint sajátos teraszok színesítik sok szórakozási lehetőséggel kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Egész nap kellemes zene biztosítja a szórakozást, este Szent Iván-éji tűzugrás és utcabál fokozza majd a hangulatot. 
A kulcsiakat arra kérik a szervezők, hogy ne maradjanak otthon. Sőt, legyenek részesei a kulcsi közösség erejének, mindenkit szeretettel várnak. 

Vezető képünk illusztráció. 

 

Címkék#Közösség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában