Közélet

2022.04.05. 09:00

Toronymagasan nyert Varga Gábor

Fejér megye 05-ös számú választókörzetében is fideszes győzelem született: Varga Gábor ország­gyűlési képviselő folytathatja a munkáját.

Brousil Csaba

Fotó: Picasa

A szavazási adatok több mint 99 százalékos feldolgozottsága mellett az látszik, hogy Varga Gábor 65,15 százalékos eredményt ért el, amíg a baloldali összefogás jelöltje, Kertész Éva a voksok mindössze 23,8 százalékát szerezte meg. Varga Gábor tehát hatalmas győzelmet aratott, meg is kérdeztük, miként vélekedik a vasárnapi választásról. 

Varga Gábor a családjával ment szavazni Fotó: amatőr

 

A képviselő rögtön azzal kezdte válaszát, hogy ezúton is gratulált dr. Mészáros Lajosnak, a Fejér megyei 04-es választókörzetben elért eredményéhez. Majd megköszönte mindenkinek, aki elment szavazni a vasárnapi választásokon, különösen azoknak, akik személy szerint rá adták a voksukat. Elmondta, hogy ebben a körzetben ciklusról ciklusra építkezve sikerül előrelépniük, ami most a választók jóvoltából folytatódhat tovább. Mint mondta, ezzel a szisztematikus építkezéssel egy hátrányos térségből sikerült fejlődő térséget formálni. 
Hangsúlyozta, hogy ebben a körzetben vannak még megvalósításra váró tervek, amelyekből minél többet szeretne megvalósítani ebben a ciklusban, ezzel is még több támogatót megnyerni a térség fejlődésének Dél-Fejérben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában