Dózsa Iskola

2022.04.29. 16:00

Páros versenyben vetélkedtek

Szabó Szabolcs

Varga Dominik és Kajos Mia Zamira Fotók: Dózsa iskola

Április 25-én, hétfőn a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a tankerületi természet- és környezetvédelmi versenynek. A Dunaújvárosi Tankerület iskolái közül a Móricz Zsigmond Általános Iskola és a baracsi Széchenyi Zsigmond Általános Iskola, valamint a házigazda intézmény tanulói versenyeztek. A páros verseny előzetes feladataként az egyik nemzeti parkunkról kellett bemutatót készíteniük, ezután egy feladatlap megoldása következett – tájékoztatott a Dózsa iskola intézményvezetője, Tóth Györgyné. 
A vendég tanulók eredményei: 1. helyezést ért el Csánk Panna Sára és Grábics Noel (Móricz Zs. Ált. Isk.), 2. lett Báthori Dóra és Molnár Eszter (baracsi Széchenyi Zs. Ált. Isk.), a 3. helyet pedig Mosonyi Lilla, Tóth Nikolett szerezte meg (baracsi Széchenyi Zs. Ált. Isk.). 
A Dózsa György Általános Iskola tanulóinak eredményei: 
A legjobbnak Kajos Mia Zamira és Varga Dominik párosa bizonyult, másodikként végzett Schvarcz Bence és Fekete Zsolt kettőse, a 3. helynek pedig Kovács Flóra és Vaskó Anna örülhetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában