Elismerés

2022.03.14. 08:00

Nívódíjas kollégánk, Molnár Emese

Várkonyi Zsolt

Fotó: Zsedrovits Eniko

Nincs annál hitelesebb elismerés, mint amit a kollégáktól kap az ember. Szerkesztőségi szavazataink alapján ezúttal Molnár Emese kolléganőnk kapta a sajtónapi Nívódíjat, aminek nagyon örült, hiszen – elmondása szerint – eddig még semmilyen díj nem találta meg őt. Emese két éve csatlakozott a Dunaújvárosi Hírlap csapatához. Igazán jól jártunk vele. Amikor belép a szerkesztőségbe, rögtön látszik rajta, hogy milyen napja van. A legtöbbször életvidám, ha pedig kicsit szomorkás, akkor meg mi próbáljuk „felhozni”. Hamar megszerettük őt. Benne megvan az az őszinteség, ami talán sokunkból már kiveszett. 

Várkonyi Zsolt, a Dunaújvárosi Hírlap főszerkesztője, és nívódíjas kolléganőnk, Molnár Emese Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Ő amolyan igazi megoldó ember is, hiszen gyakran azon vesszük észre magunkat, hogy nem tudunk olyan témát adni neki, amit ne tudna teljesíteni. Azon kevesek közé tartozik a mai világban, akik nem azt visszhangozzák, hogyan nem lehet valamit „megcsinálni”. És nem csak a tollat, hanem a mikrofont is jól kezeli. Mielőtt valamit félreértenének, nos Emese a média audiovizuális világában is otthon van, ezzel új színt visz lapunk online platformjára is. Persze vannak gyengéi is. Talán nem haragszik meg, ha „sorra vesszük”. Ilyen a cigi, meg a kávé. Persze néha nekilendül, hogy e „káros szenvedélyeit” leküzdje, mi meg csak rendre rácsodálkozunk erre. Maga is azt vallja, hogy nem félni kell az életet, hanem élni! Bár egy betű csak az eltérés, de micsoda különbség! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában