Meglepetésfeladatokkal

2022.01.25. 10:00

Romantikus séta Valentin-nap alkalmából

Romantikus programmal készül a szerelmesek napjára a Dunaújváros közeli település.

Török Tímea

Happy smiling couple in love hug and kiss each other in the amusement park. Sunny warm spring evening

Február 12-én, szombaton, 14 és 17 óra között romantikus sétára hívnak Rác­almásra a település közművelődési szakemberei. A gyönyörű környezetben való kellemes andalgás közben meglepetésfeladatokkal várják a szerelmespárokat három helyszínen: a Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnokban, a művelődési ház és könyvtárban, valamint a Jankovich-kúria rendezvény- és turisztikai központban. 

Lehet jobb ajándék a közös élménynél Valentin-napon? Fotó: freepik

A romantikus program állomásainak sorrendjét nem határozták meg a szervezők. Azonban azok a párok, akik a három helyszín közül legalább kettőt meglátogatnak, a Valentin-napi feladatokat teljesítik és begyűjtik az igazoló pecséteket a speciális menetlevelükbe, a program végén szívhez szóló finomsággal édesíthetik meg a nevezetes napot egy helyi cukrászdában. Az édességre a párokat a próbatételek sikeres teljesítése után megvendégelik a szervezők. 

 

Felhívják a játékos kedvű szerelmespárok figyelmét, hogy a járványügyi biztonság miatt a személyes kontaktokat minimálisra csökkentve kültéri feladatokra kell számítani. 

Kiegészítő program és egyben kedves, romantikus emlék lehet a szerelmespároknak, hogy a Jankovich-kúriában lehetőség lesz szerelemlakat elhelyezésére is február 12-től. Akik különleges környezetet, díszletet keresnek a Valentin-napot megörökítő fotóik elkészítéséhez, azoknak a kúria munkatársai a korhűen berendezett Jankovich-szobát ajánlják a felvételek elkészítéséhez. 

 

Jankovich-kúria - Rácalmáson a Dunától 5 perc sétára, a kisváros „ófalui” részén található. A patinás barokk épületegyüttes ámulatba ejti minden látogatóját. Az ökoturisztikai központ számos neves rendezvény állandó helyszíne. Termeivel patinás rendezvény-, esküvő- helyszín. Három állandó kiállítással és gasztronómiai- és kézműves házzal (a soron következő program a farsangi fánksütés lesz majd) várja festői környezetben az érdeklőket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában