DUE infó

2021.11.12. 17:00

Rendületlenül folytatódik a beiskolázás

Az Egyetemen megrendezett Tudományos Hét mellett, szokásosan több helyen is találkozhattak a Dunaújvárosi Egyetem csapatával.

duol.hu

November 9-én két helyre is ellátogatottak a beiskolázási csapat tagjai. Dunaújvárosban a Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium kozmetikus, vegyész és divat szakirányon tanuló diákok ismerhették meg jobban Intézményünket. Mindezzel párhuzamosan Kunszentmiklósón, a Kecskeméti SZC Virágh Gedeon Technikum 11., 12. és 13. évfolyamos diákjai nyerhettek bővebb betekintést az Egyetemünk életébe és képzésekbe, írja az uniduna.hu.

Fotók: uniduna.hu

November 10-én szintén városunkban folytatódott a program, a délelőtt folyamán a Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium diákjai számára szervezett pályaorientációs napon vehetett részt az egyetem.

Csütörtökön Szekszárd városában zárult a roadshow eheti programja, ahol a délelőtt folyamán az I. Béla Gimnázium végzősei ismerkedhettek meg a dunaújvárosi továbbtanulás lehetőségeivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában