Pantaleon

2021.08.09. 13:00

Köszönet és hála a helyi egészségügyi dolgozóknak

Egy olvasói levelet kaptunk, amelyet bár nekünk címeztek, de a köszönet és hála egészségügyi dolgozóknak szól.

Molnár Emese

2020.03.18. sürgőségi betegfelvétel előszűrő sátor Szent Pantaleon Kórház Dunaújváros Fotós: Zsedrovits Enikő ZsE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Vasánszki Lászlóné küldte nekünk a levelet. Mint azt írta, 1986-ban költöztek Dunaújvárosból Nagyvenyimre, azóta is ott élnek, és 30 éve előfizetői lapunknak. Most a közbenjárásunkat kérte a hölgy, hogy célba érhessen üzenete.

Sajnos elkerülhetetlen volt Vasánszki Lászlónénak egy műtét, és a betegszállító szolgálat nélkül nem tudott volna orvoshoz jutni. Alapból nem könnyű időszak ez egy ember életében, és ha olyan hozzáállást tapasztal az egészségügyben dolgozóktól, amelyek negatív érzéseket hagynak meg benne, tovább nehezíti a helyzetet. Viszont ha valódi hivatástudattal bíró személyekkel találkozunk az ellátásunk során, akkor mérhetetlen hálát érzünk irántuk. Ez utóbbit élte meg olvasónk is a kezelés ideje alatt, olyan dolgozókkal találkozott, akikhez köszönettel szeretne szólni.

Dr. Úr Viktornak, a Szent Pantaleon Kórház traumatológiai osztály vezető főorvosának, a betegszállításban dolgozó Péternek, Gábornak és egy ottani „kis hölgynek” ezúton is köszöni azt az türelmet, emberbaráti viselkedést, megnyugtató szavakat, jóindulatot, együttérzést, amit a beteg emberek felé nyújtanak, mélységes hálát érez irántuk.

Vasánszki Lászlóné volt a dunaújvárosi, a székesfehérvári, valamint egy fővárosi kórházban is, és azt tapasztalta, hogy az ott dolgozók valóban a hivatásuknak tekintik munkájukat. Azt üzeni nekik, hogy a jó Isten áldja meg őket, és adja vissza nekik mindazt a sok jót, amit értünk, betegekért tesznek, amit soha nem lehet kellőképpen megköszönni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában