LÁSSUK!

2021.08.11. 13:00

Ismét kiválasztották a legvirágosabbakat

Megszületett a Virágos Magyarországért verseny közönségszavazásának eredménye a 30 ezer főnél nagyobb lakossággal rendelkező települések kategóriájában.

Baráth Eszter

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén már 28. alkalommal hirdette meg a Virágos Magyarországért megmérettetést több kategóriában is. A több mint 30 ezer lelket számláló települések körében a Legvirágosabb Úti Célért vívott közönségszavazáson részt vett Székesfehérvár és Dunaújváros is. A nevezett városokra, városrészekre vasárnap éjfélig várták a közönség szavazatait, aminek már meg is született az eredménye.

A legtöbb voksot Szolnok kapta, a képzeletbeli dobogó második fokára Ózd állhatott, őket pedig Gyöngyös követte a harmadik helyen. Bár idén ebben a kategóriá­ban egyik Fejér megyei település sem ért el dobogós helyezést, de az elmúlt években már Székesfehérvár és Lajoskomárom is magáénak tudhatott „virágos elismeréseket”. A szavazás keretében több mint háromezer voks érkezett összesen, amiből, követve a Virágos Magyarország oldalát, nem elhanyagolható számú érkezett a megyei városokra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában