DUE info

2021.07.27. 16:00

Már 240 ponttal bekerülhetsz gazdasági egyetemi képzésre

Országosan a gazdasági képzésekre az egyik legnehezebb bekerülni! DE NEM ITT! Akár 240 ponttal, emelt szintű érettségi nélkül bekerülhetsz!

duol.hu

20210529 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem épülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az érettségi megtekintése után Te is jobban tudsz dönteni. Nem lett elég pontod? Nem sikerült az emelt szintű érettségid? Nincs nyelvvizsgád? Jobb karriert szeretnél? Nem kell aggódnod, a Dunaújvárosi Egyetemen van lehetőség biztosan bekerülni felsőoktatási szakképzésre (FOSZK)!

A Gazdálkodási és Menedzsment FOSZK képzéshez nincs szükség emelt szintű érettségire és 240 pont a minimum ponthatár. A szak sikeres elvégzése esetén oklevelet kapnak a hallgatók és a kimenetelnél a pluszpontok mellett nem szükséges a nyelvvizsga.

+ Grátisz ajánlat! Ha itt elvégzed ezt a képzést, akkor szinte egyeneságon bekerülhetsz alapképzésre, akár emelt szintű érettségi nélkül és nem az érettségi eredményeid alapján!

Fotó: uniduna.hu

Az egyetemi szolgáltatások természetesen a FOSZK képzésen hallgatóknak is járnak (pl. ingyenes nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi felkészítő).

A jelentkezők rugalmas tanmenetre számíthatnak, mely során olyan tantárgyakat sajátíthatnak el, mint Közgazdaságtan, Számvitel, Statisztika, Marketing, Munkaerőpiaci ismeretek. Az itt elvégzett tantárgyakat alapképzésre való jelentkezés esetén beszámítják! Akár félévente 7-8 szabadsággal elvégezhető a képzésük!

Ezzel a végzettséggel könnyen elhelyezkedhetsz gazdasági, számviteli, statisztikai, vagy marketinges területen munkatársi pozícióban.

Dönts jól! Alapozd meg a jövődet a Dunaújvárosi Egyetemen!

Tekintsd meg ajánló videónkat: " target="_blank" rel="noopener noreferrer">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában