gyász

2021.06.24. 14:00

Elhunyt dr. Hattyár Alpár

A Szent Pantaleon Kórház vezetősége, – az intézmény honlapján – tudatja mély fájdalommal mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy dr. Hattyár Alpár a traumatológiai osztály főorvosa 2021. június 23-án, szerdán elhunyt.

pantaleon

Dr. Hattyár Alpár 1953. december harmincadikán született Sárváron. 1980-ban a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát. 1985-ben ortopédiából és 1998-ban traumatológiából szakvizsgázott. 1994. júliusában a szombathelyi kórházból adjunktusként került kórházunk traumatológiai osztályára. 2004-ben főorvosi kinevezést kapott. 2016-tól nyugdíjasként is aktívan részt vett a traumatológiai osztály, az ortopédiai és a traumatológiai szakrendelés munkájában. Tavaly februárban 40 év közalkalmazotti jogviszonyában töltött szolgálati ideje alapján jubileumi jutalomban részesült. A pandémiás időszakban oltóorvosként aktívan részt vállalt a védőoltások beadásába.

Főorvos úr nagy gyakorlatot szerzett az ízületi protézis beültetésekben, az arthroscopos beavatkozások területén. Szakmai tapasztalata széleskörű, alapos volt. Teljes értékű munkájára számíthattak bármilyen traumatológiai eset ellátásában, a betegek gyógyulását, terápiáját jó szakmai szinten irányította. Munkatársaival jó kollegiális kapcsolatot ápolt.

Nagyszerű, vidám természetű, alapos ember, kiváló orvos volt! Hiánya nagy űrt jelent a kórház és a traumatológia életében. Családja fájdalmában osztozva, emlékét kegyelettel és tisztelettel őrizzük meg – írja a kórház vezetősége.

Nyugodjék békében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában