mutatjuk a részleteket

2021.06.07. 15:00

A szelektív gyűjtők átvételéről

Nagyvenyimen mától lehet átvenni a 120 literes edényeket.

Brousil Csaba

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ingatlantulajdonosok számára pályázati forrásból díjmentes használatra biztosít szerződésenként 1 darab új, tájékoztató matricával ellátott, 120 literes, kerekes gyűjtőedényt, amelybe az elkülönítetten gyűjtött (szelektív) hulladékot kell elhelyezni, írja a nagyvenyim.hu.

Az átvehető kukák már az iskola udvarán sorakoznak
Fotó: Bajusz György

A lakosok teendője, hogy a kijelölt időpontban az edényt átvegyék, a jövőben a megfelelő hulladékot abba gyűjtsék, a szállítási napokon helyezzék ki az ingatlanjuk elé, valamint az edényzet állagát óvják meg, és azt rendeltetésszerűen használják.

Az edényeket Nagyve­nyimen a Kossuth Lajos Általános Iskola udvarán lehet átvenni június 7–19. között az alábbiak szerint: hétfőn 8 és 12, kedden 13 és 18, csütörtökön 8 és 12, szombaton 8 és 15 óra közötti időben. Mélykúton pedig az orvosi rendelőnél június 10-én 16 és 18 óra között. Az átvételhez a lakcímkártyáját és személyazonosító okmányát mindenki vigye magával!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában