Nagyvenyim

2024.05.14. 10:00

Közlekedésbiztonsági tudásukat csillogtatták meg a Kossuth diákjai

Körmendi Erzsébet

Fotó: Kossuth-iskola Facebook

A nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola két csapattal vett részt a Dunaújvárosban megrendezett Pindúr-pandúr közlekedésbiztonsági és baleset-megelőzési napon. A kezdeményezéssel az intézmény is egyetért, a pedagógusok és szülők fontosnak tartják, hogy a legkisebbek is megismerkedjenek a rendőrség munkájával, a közlekedésbiztonság témáival. Az első és második osztályos tanulók játékos formában tanulhattak a baleset-megelőzésről, a biztonságos közlekedés és a tűzvédelem fontosságáról. 

Fotó: Kossuth-iskola Facebook

A verseny során az egyik legizgalmasabb feladat a gokart pálya teljesítése volt, de a tanulók megmutathatták tudásukat a közlekedési táblák és rendőri karjelzések felismerésében is. A nagyvenyimi iskola mindkét csapata remekül helyt állt!

Fotó: Kossuth-iskola Facebook

A vetélkedőn a következők vettek részt: Balogh Kíra, Csizmadia Botond, Czompó Dominik, Nagy Lilla, Drávicz Roland, Horváth Ármin Milán, Kollányi Botond, Pötör Barnabás 1. osztályos tanulóknak, valamint Bolvári Áron Nimród, Kovács Beatrix, Pászti Dalma, Rodek Márk, Kollár Bercel, Mosonyi Melinda, Plézer Patrik és Viló Emília 2. osztályos diákoknak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában