fontos lehet

2021.04.18. 13:00

Óvodai beiratkozás a dunavecsei óvodába

A dunavecsei Százszorszép Óvoda vezetője, Gugyella Mariann az alábbi tájékoztatót tette közé az óvodai beiratkozásról a település honlapján az óvodaköteles gyermekek törvényes képviselői részére a 2021/22-es nevelési évre vonatkozóan:

duol.hu

Az óvodai beiratkozás ideje 2021. április 27. 28. 29.

A 3. életévüket 2021. augusztus 31.-ig betöltő gyermekeket a Szülő köteles beíratni a lakóhelye szerinti körzetes óvodába. Óvodánk köteles felvenni, azt a gyermeket, aki életvitelszerűen az óvoda körzetében lakik.

Az óvodai beiratkozás kétféleképpen történhet:

1. Személyes jelenléttel: Ebben az esetben a járványügyi helyzetre való tekintettel, a torlódások elkerülése végett, időpontot kell egyeztetni az óvodatitkárnál az alábbi telefonszámon:

06 -70 315 – 40 88 Időpont egyeztetésre az alábbi napokon van lehetőség 08.00. — 15.00. óráig: 2021. április 19. – 20. 21.

A beiratkozáshoz szükséges okmányok: – a gyermek születési anyakönyvi kivonata, személyi igazolványa /ha van/, TAJ kártyája, lakcím igazoló kártyája – a Szülő személyi igazolványa, lakcímkártyája – sajátos nevelési igény esetén szakértői vélemény – tartós betegség esetén szakorvosi igazolás – gyermekvédelmi kedvezményről, – halmozottan hátrányos helyzetről szóló igazolás – nem magyar állampolgárság esetén igazolás a tartózkodási jogcímről.

2. Online beiratkozással: Ebben az esetben a beiratkozáshoz szükséges dokumentációkat megtalálhatják a kedves Szülők Dunavecse Város Honlapján. Letöltve, kitöltve a következő e mail címre kérjük elküldeni 2021. április 28. -ig: [email protected]. A beiratkozáshoz szükséges okmányokat is kérjük elküldeni.

3. Ha a szülő nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor ezt a szándékát — a körzetes óvoda nevének és címének megjelölésével elektronikus úton, telefonon vagy — különösen indokolt esetben —személyesen jelezze a körzetes óvoda vezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában