DUE info

2021.04.07. 09:00

Mindenki kurzusa lesz idén is a Dunaújvárosi Egyetemen

Ebben az évben az érdeklődőknek lehetőségük lesz bepillantást nyerni városunk egyetemének mindennapjaiba, ráadásul akár otthonról online!

Brousil Csaba

20210119 Dunaújváros Illusztráció A Dunaújvárosi Egyetem főépülete Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

Idén az érdeklődők az informatika és a természettudományok rejtelmeibe kapnak betekintést. Az elektromobilitástól egészen az e-kereskedelemig szinte minden aktuális területet érintenek majd. A hagyomány kezdete egészen 2015-ig nyúlik vissza, akkor volt az első olyan félév az egyetemen, amelynél az egyes képzések óráit megnyitották a város és a régió lakosai számára. A kezdeményezés célja, hogy a Dunaújvárosban és a környékén élők számára az egyetem megnyissa kapuit, és az érdeklődők izgalmas kurzusok formájában bekapcsolódhassanak képzéseinkbe.

Ez a digitális rendezvény a jelentkezők számára a Dunaújvárosi Egyetem jóvoltából ingyenes. A Mindenki Egyetemére bárki jelentkezhet, akit a meghirdetett előadások témái közül valamelyik érdekel. Természetesen lehetőség van egy, kettő, vagy akár az összes meghirdetett online órán részt venni – tudatta az egyetem honlapja. A jelentkezés egyetlen feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése, amelynek linkje megtalálható a www.uniduna.hu portálon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában