József Attila Könyvtár

2021.02.27. 11:00

Új szolgáltatás a könyvtárban – Online beiratkozás új beiratkozók részére

A dunaújvárosi József Attila Könyvtár honlapunján keresztül beiratkozási lehetőséget kínál azoknak, akik kölcsönözni szeretnének a könyvtárból, de még nem beiratkozott olvasók. Ehhez egy űrlap kitöltése szükséges. A beiratkozás a könyvtár első látogatásakor válik véglegessé, ekkor kapja meg olvasójegyét.

duol.hu

József Attila Könyvtár, Németh Zsolt fotója

Fotó: Németh Zsolt

A beiratkozáshoz egy űrlap kitöltése szükséges!

-Kérik, hogy érvényes e-mail címet adjon meg, mert arra a címre küldik a levelet, amellyel érvényesíteni tudja a beiratkozást! Amennyiben nem találja a visszaigazoló e-mailt, nézze meg a spam mappáját is, vagy vegye fel a kapcsolatot a könyvtárral.

-A beiratkozás a könyvtár első látogatásakor válik véglegessé, ekkor kapja meg olvasójegyét.

-Adategyeztetéshez hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját, valamint az esetleges kedvezmények igénybevételére jogosító iratait.

-A beiratkozási díj befizetése az első személyes látogatás alkalmával történik.

Az olvasójegy átvétele után a honlapról elérheti saját felületét: a honlap bal oldalán az „Olvasói belépés, hosszabbítás” felületen vagy az online katalógus jobb sarkában.

-A belépéshez adja meg az olvasójegye vonalkódját vagy a beiratkozáskor megadott e-mail címet, és a jelszót, amely a születési dátum utolsó négy számjegye pl.: 0301!

-Itt megtekintheti a kikölcsönzött dokumentumait és azok adatait, meghosszabbíthatja a kölcsönzési határidőt és előjegyzésére is van lehetősége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában