megbukott

2021.01.31. 17:40

Lemondott Pusztaszabolcs alpolgármestere kereszténygyalázó kommentje miatt

Az elmúlt napokban megbotránkoztatta a közvéleményt a pusztaszabolcsi alpolgármester, Csiki Szilárd kommentje, amelyben Szűz Máriát, Jézus édesanyját egy durva, a keresztény közösséget sértő helyzetben „ábrázolta”. E gyalázatról lapunk is beszámolt, és arról is hogyan reagált először erre a település polgármestere, akitől társlapunk azt is megkérdezte, mikor mond le alpolgármestere. Nem határolódott el tőle. Aztán valami történt, mert szombaton Csiki végül lemondott, lehet, hogy felülről szóltak neki, hogy ne kockáztassa a teljes önkormányzat jövőjét. Úgy tűnik azonban, hogy nem felelős vezetőként, hanem áldozatként tekint önmagára, amit hűen tükröz lemondó nyilatkozata is. Mint írja, a támadások őt nem törték meg... és a város vezetésének sok sikert kíván ezen ellenséges környezet körülményei között is. Mi erre csak azt mondhatjuk, no comment, hiszen ezzel is korábbi önmagát igazolta. Véleményünk szerint, az ilyen embernek nincs helye a közéletben. (A lemondó nyilatkozat teljes szövege lentebb olvasható.)

duol.hu

Tisztelt Pusztaszabolcsiak!

Csiki Szilárd

Mérlegelve az összes körülményt, az elmúlt napok eseményei után arra jutottam, hogy lemondok városvezetői pozíciómról, ezt a tegnapi napon a polgármester asszonnyal közöltem is. A támadások engem nem törtek meg, ám a családom nyugalma mindennél fontosabb, őket nem hagyom bántani. Azoknak pedig, akik az elmúlt napokban szinte egy emberként, bármilyen formában támogatásukat fejezték ki, köszönöm megértésüket és bizalmukat!Engem eddig az vezérelt, hogy a városért dolgozzak, de helyi szintre is elért a politika mocska, amihez nem vagyok hajlandó asszisztálni.Városunk vezetetésnek sok sikert kívánok a munkájukhoz, ezen ellenséges környezet körülményei között is.

 

Kapcsolódó tartalom:

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/vallalhatatlan-alpolgarmesteri-komment-pusztaszabolcson-4100107/

https://www.duol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kovetkezmenyek-nelkul-maradhat-ez-a-gyalazat-4103080/

https://pusztaszabolcs.hu/2021/01/lemondott-alpolgarmesteri-posztjarol-csiki-szilard

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában