nemes kezdeményezés

2020.11.13. 13:00

Szeretetcsoki, jótékonysági gyűjtés indult

Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor-vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai, bohócdoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak.

duol.hu

Brüsszel, 2020. április 3. Védõmaszkos húsvéti csokinyuszik Genevieve Trepant csokoládékészítõ-mester üzletében a belgiumi Lonzee városban 2020. április 3-án. A koronavírus-járvány miatt az üzletet ideiglenesen be kellett zárni, így Genevieve két jótékonysági akciót indított. A csokoládéfigurákat az interneten lehet megvásárolni és az így befolyt összegbõl orvosi védõeszközöket szerez be egy alapítvány, illetve a figurákból közvetlenül az egészségügyi dolgozóknak is szállítanak. MTI/EPA/Olivier Hoslet

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Olivier Hoslet

Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével az alapítvány által működtetett Mesedoktorok „Szeretetcsoki” csokoládégyűjtő-akciót szervez.

A csapatok díjazásához kapcsolódó csokigyűjtés november 4-én kezdődött, és december 10-ig tart. A csoport/osztály által beküldött csomagnak tartalmaznia kell a beküldött csokik számát, a beküldőcsoport/osztály nevét, kapcsolattartó telefonszámát, postacímét és e-mail címét.

Beküldési cím: Mátrix Közhasznú Alapítvány, 6720 Szeged, Arany János utca 7. 1. emelet.

Információs telefonszám: +36-20/929-81-81 (munkanapokon, munkaidőben).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában