kivételes esély

2020.09.17. 12:00

Út- és kastélyfejlesztés lehetősége Perkátán

Óriási lehetőség előtt áll Perkáta önkormányzata, miután a kormányzat céltámogatásra jelölt több általam már hosszú ideje javasolt és előkészített perkátai projektet.

duol.hu

Lakosaink leginkább az utak állapotát kérik számon rajtunk, illetve azt kérik a mindenkori a felújítási programok élén, ezért nagyon fontos, hogy útfelújításra közel 200 milliós forintos támogatással kaphatnánk lehetőséget, ha minden feltételnek megfelelünk, amelyben szerepel a 62-es számú főút körforgalma felé vezető perkátai bekötő út felújítása, illetve a tömegközlekedési forgalmat bonyolító fontos utcáink felújítása a Dózsa György utcától a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcáig, olvasható a perkata.hu-n.

Fotók: perkata.hu

A másik része az elvi támogatásnak a kastélyegyüttesünk teljes megújítási lehetősége, hiszen a kastély főépületének felújítása fontos eredmény ugyan, de mindenképpen a két oldalszárnnyal lenne teljes a projekt.

Az elvi támogatások kivételes esélyt adnak településünknek, amellyel mindenképpen élni kellene az önkormányzatnak, hiszen a lakosságot szolgálnák a fejlesztések, illetve a vállalkozások helyzetét is nagy mértékben segítenék.
Az óriási lehetőség élővé tételéhez viszont az önkormányzatban rendet kell tenni, mivel csak nyugodt háttérrel tudunk konkrét fejlesztéseket végig vinni, illetve bármilyen munkát megvalósítani. Remélem, tudunk élni a mostani eséllyel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában