2020.09.28. 11:00
Ha ebédről van szó a helyiek nem bízzák a véletlenre
Ha a hasukról van szó a dunaújvárosiak, nem bízzák a véletlenre, csak megbízható forrásból rendelnek, vagy saját kezükkel készítik a betevőt.
Különleges ebédet készíthet bárányból Fotó: mindmegette.hu
„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle”
- mondta Virginia Macgregor.
Szavazásunk ezúttal a dunaújvárosiak ételrendelési-ételkészítési szokásaira vonatkozott. Arra voltunk kíváncsiak: rendelik vagy saját maguk készítik az ebédet olvasóink?
Ha és amennyiben rendelik, akkor mi alapján választanak a városunkban található számos étterem kínálatából. Az ár számít? Esetleg a minőség?
Nos a válaszok túlnyomó többségéből arra lehet következtetni, hogy a helyiek nem bízzák a véletlenre a dolgot. A szavazól 56% biztos, jól bevált forrásból szerzi be a napi betevőt. Közülük többségben vannak azok akik saját kezűleg készítik (37%), míg 19% a jól bevált helyeket preferálja.
Sokan vannak akik még nem találtak rá az „igazira”, de azért lelkesen próbálkoznak (27%). 17% pedig minőségileg ugyan elégedett a kínálattal, de az árakat magasnak találja.