szavazás eredmény

2020.09.28. 11:00

Ha ebédről van szó a helyiek nem bízzák a véletlenre

Ha a hasukról van szó a dunaújvárosiak, nem bízzák a véletlenre, csak megbízható forrásból rendelnek, vagy saját kezükkel készítik a betevőt.

duol.hu

Különleges ebédet készíthet bárányból Fotó: mindmegette.hu

 

A végeredmény

„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle”

- mondta Virginia Macgregor.

Szavazásunk ezúttal a dunaújvárosiak ételrendelési-ételkészítési szokásaira vonatkozott. Arra voltunk kíváncsiak: rendelik vagy saját maguk készítik az ebédet olvasóink?

Ha és amennyiben rendelik, akkor mi alapján választanak a városunkban található számos étterem kínálatából. Az ár számít? Esetleg a minőség?

Nos a válaszok túlnyomó többségéből arra lehet következtetni, hogy a helyiek nem bízzák a véletlenre a dolgot. A szavazól 56% biztos, jól bevált forrásból szerzi be a napi betevőt. Közülük többségben vannak azok akik saját kezűleg készítik (37%), míg 19% a jól bevált helyeket preferálja.

Sokan vannak akik még nem találtak rá az „igazira”, de azért lelkesen próbálkoznak (27%). 17% pedig minőségileg ugyan elégedett a kínálattal, de az árakat magasnak találja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában