Perkátán is bezárt a Kínai Központ és a művelődési ház és könyvtár

A változásokról a részletes tájékoztatást cikkünkben olvashatják.

duol.hu

A Perkátai Kínai Központ Nonprofit Kft. (Győry-kastély épülete) a koronavírus (COVID-19) terjedése miatt kialakult járványügyi vészhelyzet kapcsán, a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott eljárásrendhez és a Központi Operatív Törzs iránymutatásaihoz igazodva, a mai naptól, 2020. március 16. visszavonásig,

NEM FOGAD LÁTOGATÓKAT.

A további információkat, a település hivatalos weboldalán (www.perkata.hu), valamint a központ Facebook oldalán ( https://www.facebook.com/kinaikozpontperkata/ ) teszünk közzé.

Az intézmény által szervezett programok, külsős szervek eseményei, állandó szabadidős tevékenységek (aerobik, jóga, néptánc stb… foglalkozások) a visszavonásig elmaradnak.

Perkátai ÁMK művelődési ház és könyvtár

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 16-tól visszavonásig, a Perkátai ÁMK Művelődési Ház és József Attila Könyvtár – a kialakult veszélyhelyzetre tekintettel, megelőző intézkedésként – a személyesen igénybe vehető szolgáltatásait szünetelteti.

A könyvtárban a kölcsönzési határidőket meghosszabbítjuk, késedelmi díjat nem fogunk felszámítani erre az időszakra.

A művelődési ház és könyvtár látogatás szüneteltetése alatt a munkatársaink továbbra is végzik a munkájukat.

Az alábbi elérhetőségeken lehet kérni a segítségünket:

Művelődési Ház:

Tel.: +3620/381-5526

Könyvtár:

Tel.: +3620/381-5526

E-mail: [email protected] ; [email protected] ; Facebook: Perkáta Könyvtár

Kövessék figyelemmel a hivatalos honlapokat –www.perkata.hu; www.konyvtar.perkata.hu – és közösségi oldalainkat, ahol a művelődési és könyvtári információkról, ajánlókról és a változásokról tájékoztatjuk Önöket!

Megértésüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában