GLS futárszolgálat

2020.03.26. 16:00

Mindenkihez eljut a csomag

Mint bizonyára több, csomagért érkező tapasztalta, a Dunaújvárosi Hírlap ügyfélszolgálati irodája a koronavírus-járvány miatt bezárt. Így nem tudták átvenni a csomagküldő szolgálat csomagpontra kézbesített küldeményeket.

Bajusz György

Fotó: Zsedrovits Eniko

Majorosi Tibornétól megtudtuk, hogy a csomagokat a GLS futárszolgálat visszaszállítja, a megrendelőkkel a GLS központ felveszi a kapcsolatot, és az új, egyeztetett címre fogják kiszállítani a megrendelt csomagot. A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt, a GLS fontosnak tartja, hogy óvja az emberek egészségét, miközben biztosítja a csomagok időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtott végre, amelyeket naponta ellenőriz, és szükség esetén rövid időn belül módosít. A szükséges higiénés teendőkről a munkatársak, szállítási partnerek és vezetőik részletes tájékoztatást kaptak.

A csomagpontról elszállították a küldeményeket
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Az iroda és az üzem több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki. A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a releváns fejleményeket, és haladéktalanul gondoskodik a szükséges intézkedésekről. A GLS hisz a felelősségteljes magatartásban, ezen egyszerű alapelvek betartásával sikeresen megelőzhető, vagy csökkenthető a fertőzés kockázata. A GLS futárokat a vállalat ellátta egyéni védőfelszereléssel, maszkot, kesztyűt és fertőtlenítőszert kaptak. A futárnál lévő szkenneren kell szignózni az átvételt, így teljesen elkerülhető a fizikai kontaktus. Emellett a kézbesítés után fertőtlenítik a szkennert a futárok. Aki csomagot szeretne feladni, az megteheti, mert nem zárt be minden csomagpont. Az élelmiszerboltokban lévő csomagpontok továbbra is üzemelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában