hírcsokor

2020.02.17. 19:00

Ez történt a hétvégén

Ezeket a híreket olvasták a legtöbben a hétvégén itt a DUOL-on:

duol.hu

A Dunaújvárosi Egyetem bő másfélszáz hallgatója számára végetértek az egyetemi évek a pénteki diploma és záróvizsga-igazolás átadó ünnepségével az egyetem sportcsarnokában.

A Nemzetközi Epilepsziaellenes Liga 1997-ben február 14-ét jelölte ki az epilepszia világnapjának. És hogy miért? Bár sokan nem tudják, de Szent Valentin neve nem csak a szerelmesekhez köthető – ő az epilepsziával élők védőszentje is.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai, az áldozattá válás elkerülése érdekénen, megelőzési tanácsokkal hívták fel a szépkorúak figyelmét.

„A szesztilalom kizárólag csak gondot okozott.”

(Al Capone)

Negyvenkilenc mérkőzésen szerepelt az élvonalban. A DVTK színeiben háromszor lépett pályára, Dunaújvárosban sokkal több meccset számlált. Aztán sportvezető lett, ő volt az ezredfordulós acélgyári sikercsapat ügyvezető igazgatója.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a februári hónapot az internetes biztonság témakörének szánja. Kiss Dénessel, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési alosztályának vezetőjével most az internetes vásárlás buktatóiról beszélgettem.

Az ország legrangosabb párlatversenye, a Quintessence többszörös legjobb magánfőző díjának nyertese, okleveles pálinkabíráló, a Pálinkakiválóságok könyv társszerzője és a Perkátai Regionális Párlatverseny fő szervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában