Szent Pantaleon Kórház

2019.10.03. 20:00

Remekelt a kórházi focicsapat

A pótnevezésekkel együtt összesen huszonkét egészségügyi intézmény csapata nevezett a játékos focivetélkedőre.

duol.hu

 

Fotó: pantaleon.hu

Kórházunk csapata tizenkét munkatársunkból állt össze, az orvosigazgató vezetésével. A dunaújvárosi csapatösszetétel névsor szerint: Bence Zsolt, dr. Al Sheraji Mohamed, dr. Ghourab Muhammad, dr. Kiss Károly, dr. Tirczka Zoltán, Eller Richárd, Győrfi Richárd, Kertész Ferenc, Szigeti Balázs, Völcsei Szilveszter és a két kísérő dr. Jobbágy Lajos és Dénes Ferenc. Csapatkapitány: Győrfi Richárd volt, írja a pantaleon.hu.

Fotó: pantaleon.hu

A csapatok maximum 10 játékost és két kísérőt nevezhettek, akik mindannyian a kórház aktív munkaviszonnyal rendelkező dolgozói közül kerülhettek ki. Nem indulhattak a tornán olyan játékosok, akik az NB I-ben, II-ben vagy III-ban, esetleg a megyei, vagy BLSZ, bajnokság I. vagy Futsal I. osztályaiban aktívan szerepelnek. A pályán egyszerre kétszer négy fő mezőnyjátékos és egy-egy kapus lehetett. Három pályán folyamatosan játszottak egymással az ország különböző kórházaiból érkezett csapatok a mérkőzéseket. Az időjárás és a hangulat is nagyon jó volt. Csapatunk összesen hét mérkőzést játszott, a három győzelem, három vereség és egy döntetlen a tizenötödik hely eléréséhez volt elég. A három hónapja összeállt és azóta együtt edző csapat részéről ez igen szép eredmény! Köszönjük mindenkinek a szurkolást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában