Befűthetjük a lakást

2019.10.10. 11:00

Kérhetik a fűtést, akik fáznak az otthonukban

Bár kifejezetten tavaszias napunk volt tegnap, ha az időjárás-előrejelzéseket figyeljük, látható: kemény hidegnek nézünk elébe.

duol.hu

A városi lakásokban a fűtés hivatalos kezdete október 15-e. Bár a fűtési szezon október 15-én kezdődik, de még ez előtt is igénybe vehetik a távhőszolgáltatást, hiszen az időjárás-előrejelzés szerint beköszönt az igazi ősz.

Azt tudni kell, hogy a szezon előtt a fűtés bekapcsolását kizárólag a közös képviselők kérhetik, hozzájuk kell fordulni igényeikkel a társasházak lakóinak.

Azzal is érdemes tisztában lenni, hogy ha egy hőközponthoz több társasház tartozik, abban az esetben mindegyik képviselő írásos nyilatkozatára szükség van.

A kérelmet az Építők útja 1. szám alá kell eljuttatni vagy az [email protected] e-mail-címre elküldeni.

Külön kérés nélkül csak október 15. után indítja el a távfűtést a DVCSH, illetve abban az esetben kapcsolják be a fűtést, ha a napi középhőmérséklet több napon keresztül nem haladja meg a 12 Celsius-fokot.

Kérik a lakókat, akiknek a radiátora termosztatikus szeleppel rendelkezik, állítsák azokat 5-ös fokozatba, hogy lehetőség legyen a rendszer légmentesítésére, és megfelelő módon tudják elindítani távfűtést.

Amennyiben hibát észlelnek, a társaság hibabejelentésén, az Építők útja 1. szám alatt, illetve a 25/413-622-es, 411-528-as számokon megtehetik észrevételeiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában