fontos lehet

2019.08.05. 07:30

Pályaépítési munkák miatt módosított menetrend lép életbe

duol.hu

Budapest, 2019. május 22. A MÁV Start Zrt. Gyõrbe induló Stadler Flirt típusú hosszú vonat-szerelvényébe készül beszállni egy édesanya a kislányával a fõváros Déli pályaudvarán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint, 2019. augusztus 05-től 2019. augusztus 25-ig Százhalombatta – Pusztaszabolcs állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 42-43 Pusztaszabolcs – Dunaújváros – Mezőfalva – Rétszilas vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

2019. augusztus 05-én a 4250, 4219, 4229 és 4239 sz. vonatok helyett Pusztaszabolcs – Dunaújváros állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.

Csatolmány

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában