dszc info

2019.04.17. 13:00

Kamarai köszöntő

A szerencsés hagyományoknak megfelelően minden esztendőben van kinek örülni, van okunk büszkélkedni diákjainkkal. A Szakma Kiváló Tanulója Verseny döntőseinek rendezett ünnepséget a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara.

duol.hu

A kamara nevében Hegyiné Tóth Noémi, a DKIK titkára köszöntötte a döntőbe jutott diákokat és felkészítőiket, elismerését fejezte a befektetett munkáért és természetesen az elért eredményekért. Péli András a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum szakmai főigazgatóhelyettese szintén gratulált a versenyzőknek, a tanáraiknak, oktatóiknak.

Witt Patrik, Benedek Gábor, Sörös patrik, Kovács Alexandra Fotók: DSZC

A kamarától oklevelet, ajándékcsomagot vehettek át a döntőbe jutott versenyzők és tanárok. A Centrum nevében Péli András DUDIK-jegyekre beváltható kuponokat adott át a diákoknak, a dobogón végzett tanuló felkészítői pedig 100-100 ezer forintos jutalomban részesültek.

Tekintettel arra, hogy az OSZTV nem kamarai rendezvény, így Tóth Zsanett, a Lorántffy iskola ápoló szakos diákja, aki szintén az országos verseny döntőse volt, nem volt jelen az eseményen, ám a DUDIK belépőre ő is számíthat.

Vadászné Kéri Adrienn

Az SZKTV döntősei és felkészítői:

I. helyezett: Sörös Patrik, (Dunaferr) ipari gépész. Felkészítője: Vadászné Kéri Adrienn, Szűcs Zoltán.

IV. helyezett: Benedek Gábor, (Dunaferr) ipari gépész. Felkészítője: VadásznéKéri Adrienn, Zámbó Zsolt.

IV. helyezett: Witt Patrik, (Dunaferr) villanyszerelő. Felkészítője: Molnár Péter, Ádám András.

VII. helyezett: Kovács Alexandra, (Kereskedelmi) eladó. Felkészítője: Kalóné Szabó Margit.

Szűcs Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában