Az év párja 2018

2019.01.23. 07:00

A közös hobbi hozta össze őket

Az év párja 2018 játékunk a napokban lezárult. Köszönjük a fiatal házasok aktivitását, és kívánunk nekik közös életükhöz jó egészséget és sok boldogságot!

Várkonyi Zsolt

Idei győzteseink Pappné Szebellédi Tünde és Papp Péter először jelentkezett ilyen szavazós játékra, és nagy örömükre mindjárt meg is nyerték azt. Terveik szerint a Valentin-napot már a badacsonyi welness-hotelben töltik majd. A fiatal perkátai pár tagjai tavaly júliusban fogadtak egymásnak hűséget. Péter a vasmű meleghengerművében dolgozik, Tünde jelenleg háztartásbeli. Mindketten külön-külön is viharvadászok, most együtt hódolnak ennek a szenvedélyüknek. Gyakorlatilag ez a hobbi hozta össze őket.

Győzteseink: Pappné Szebellédi Tünde és Papp Péter
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Elmondták, hogy közös programjaik középpontjában a meteorológia és a fotózás, videózás áll. Sokszor a legveszélyesebb helyzetekben találják magukat. A legemlékezetesebb a két évvel ezelőtti, nyári siófoki 156 km-es széllel érkező szupercella volt, amikor épp, hogy elkerülték a „találkozást”. A viharvadászoknak, ennek a nagy baráti, facebook közösségnek (a sorrend fontos, hiszen a hangsúly a barátin van) köszönhetik, hogy ilyen sokan szavaztak rájuk az ország szinte minden részéről.

Gerbovits Barbara és Tibor szintén tavaly augusztusban kötöttek házasságot. Ők sem gyakori résztvevői az online szavazós kihívásoknak, ezúttal azonban szerencsét próbáltak, ami ez esetben egy gyertyafényes vacsorát eredményezett nekik. Tibor a vasműben, a FAM-nál folyamatos műszakban dolgozik, Barbara pedig egy női divatmárkának szállít be városunkból. Közös kedvtelésük a peca, a fotózás és a motorozás. Esküvőjük elengedhetetlen kelléke volt az utóbbi, dobogós helyüket is – elmondásuk szerint – részben a motoros-társadalom facebook aktivitásának köszönhetik. A közelmúltban vásárolt 1000 köbcentis – Vándorra keresztelt – Honda motorral első útjukon Őriszentpétert keresik fel.

Játékunk második helyezettjei: Gerbovits Tibor és Barbara
Fotók: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Marczinkáné Dobrovics Adrienn és Marczinka Bence állhatott fel. Ők tavaly júliusban esküdtek. Adrienn a Hamburger Hungária Kft.-nél dolgozik, Bence Százhalombattán kapott munkát. A fiatalok első gyermeküket várják, aki gyakorlatilag nem sokkal az esküvő után fogant, és akiről most még nem tudják, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e. Mindenesetre mindkét eshetőségre felkészültek, ha fiú lesz, akkor Márton, ha lány, akkor a Léna nevet kapja. Az nem kérdés, hogy szeretnének majd testvért első gyermeküknek, csak azon hezitálnak, hogy kettő vagy három legyen-e. Adrienn persze addig sem tétlenkedik, hiszen az ötéves keresztfián „gyakorolhatja” a hamarosan reá váró szülői feladatokat.

A harmadikok Marczinkné Dobrovics Adrienn Marczinka Bence lettek

Olvasóink és szerkesztőségünk nevében is gratulálunk.

Több ezren szavaztak a jelöltekre

Fotópályázatunkra harmincöt, 2018-ban esküdött pár jelentkezett, akikre összességében több ezer szavazat érkezett. A szoros verseny győztesei ezúttal Pappné Szebellédi Tünde és Papp Péter lettek, akik fődíjként, mintegy utónászútként a badacsonyi Hotel Bonvivo Wine and Spa kényeztetését nyerték. A második helyezett pár, Gerbovits Barbara és Tibor, valamint a harmadik helyezett Marczinkáné Dobrovics Adrienn és Marczinka Bence számára egy-egy gyertyafényes vacsorát a Házi Sárkány Étterem, illetve a Kiskohász Vendéglő ajánlott fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában