Színes nyomtatót és laminálót kapott a család ajándékba

2019.01.10. 09:00

A gyerekek fejlesztését segítik

A jótékony kezdeményezéseknek, felajánlásoknak nagy hagyományai vannak Nagyvenyimen, számos olyan rendezvény van – mint például a Kulináris Kavalkád is –, amelyhez adományozási akció is kapcsolódik.

Körmendi Erzsébet

A közösségnek e jeles értékét erősíti a Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) helyi szervezete: decemberi jótékonysági rendezvényük célja az volt, hogy eszközök vásárlásával segítsenek egy fejlesztésre szoruló gyermekeket nevelő helyi családnak. A rendezvény sikeres volt – erről írtunk is akkor –, kedden délután pedig négytagú delegáció vitte az ajándék színes nyomtatót, valamint a laminálót a családhoz.

A boldog szülőkön kívül a kis Heni és Vargáné Kaiser Katalin, Kuminka József, dr. Papp László, Fritz József az átadáskor
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Vargáné Kaiser Katalin polgármester, a Fidesz helyi elnöke, Kuminka József alpolgármester, a Fidesz helyi alelnöke mellett a KDNP képviseletében dr. Papp László és Fritz József vett részt az örömteli eseményen. Az Uszkay család két óvodáskorú gyermeke, Henrietta és Gergely otthoni fejlesztését segítik az eszközök. Ezekkel az anyuka el tudja készíteni a fejlesztésben használható színes kártyákat, laminálva, ami fontos, hogy nem menjenek tönkre a használat során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában