nagyszabású rendezvény

2018.10.02. 19:00

Hagyományteremtő sportnapot tartottak a Hildben

A Hild iskolában a Magyar Diáksport Szövetség felhívására szeptember 28-án az egész iskolát megmozgató nagyszabású sportrendezvényt bonyolítottak le azzal a céllal, hogy két órán keresztül együtt mozogjon az iskola, népszerűsítsék a rendszeres sportolást és nem titkolt szándékuk volt a tanév eleji közösségformálás is.

duol.hu

A sportrendezvényt Lieszkovszky József testnevelő tanár és Pintérné Szatmári Angéla a Diákönkormányzat patronáló tanára közösen szervezte és bonyolította le. A suli több helyszínén pénteken délben kezdődött a rendezvény. A közös ráhangolódást és bemelegítést Szerecz Robi nagyon szórakoztató zumba tíz perce jelentette, majd az osztályok előre megtervezett forgatókönyv szerint 12 állomáson 12 különböző sportot próbálhattak ki. – tájékoztatott a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum honlapja.

Minden állomáson a DÖK sárgapólós képviselői segítettek az osztályoknak a szabályok ismertetésében, időmérésben és az eredmények rögzítésében. Az időjárás kegyes volt, napsütésben telt ez a két óra, jó volt látni, hogy a tanulók élvezik a sportolást, ki-ki megtalálta a kedvére valót. Voltak osztályok, akik egyenszínű pólóban érkeztek, még szebbé tették a látványt. Tanáraik is szívesen zumbáztak, kosaraztak, csocsóztak és aktív részvételükkel fokozták a tanulók motivációját.

[caption id="" align="aligncenter" width="839"] Fotó:.dunaujvarosiszc.hu[/caption]

A délután jó hangulatához nélkülözhetetlen zenét az iskolarádió két DJ-je Denkovics Lilla és Hegedűs Eszter szolgáltatta. Az iskola fekvőtámasz bajnoka Sárközi Kálmán, a leggyorsabb rövidtávfutója Vígházi Roland lett. Gratulálunk nekik!

A program során megmozgattak közel 250 tanulót és az ő visszajelzéseik is tanúsítják, hogy sikerként könyvelhetik el a napot, így jövőre is beneveznek a programba, hiszen fontos küldetésük diákjaik egész életen át tartó egészséges életmódra nevelése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában