A társukat köszöntötték fel

2018.09.27. 15:00

Meghatódott az ünnepelt: az ő tiszteletére jött össze a klub

Az Őszi Alkony Nyugdíjas Klub hétfőn délután Németh Lajosné Éva vezetésével különleges klubdélutánt tartott: legidősebb tagjukat, a kilencvenéves Bójás Gyulánét köszöntötték.

L. Mészáros Irma

Neki szólt a dal, a verses köszöntő, a hegedűjáték, neki készült az óriási torta.

A negyvenéves klubnak ő a legrégebbi tagja. Jó kézügyességével, versszeretetével gyakran szerzett örömöt társainak, vagy segítette sikeres és szép rendezvényhez a klubot. Virágainak csodájára járhat az ember, ma is műveli kertjét, ellátja magát, de szereti a közösséget is. S a közösség is őt, mert igazi jó ember.

A zenés köszöntés megható percei: a képen Németh Lajosné, Bójás Gyuláné és Hosszú Sándor
Fotó: L. Mészáros Irma

Most meglepetés volt számára ez a nagy ünneplés, hiszen szokásos klubfoglalkozásra számított. Társai őszi kertjeik legszebb virágait hozták el, s könnyes-mosolygós ölelésekkel kívántak jó egészséget az ünnepeltnek, akitől majd mi is szeretnénk megtudni a hosszú élet titkát. Előzőleg otthonában köszöntötte a szépkorú Juci nénit Dunaföldvár polgármestere, Horváth Zsolt is, virágcsokorral és ajándékkal kedveskedett neki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában