bőséges programkínálat

2018.09.27. 07:30

Itthon vagy! – programok Szent Mihály- napján

A korábbi évekhez hasonlóan városunk ez évben is csatlakozott a Szent Mihály-napján jelentkező Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! országos programsorozathoz.

Szabó Szabolcs

A dunaújvárosi rendezvénydömping szombaton délelőtt a Fut a város elnevezésű közösségi futással kezdődik. A Városháza térre már reggel 9 órától várják a mozogni vágyókat. A szervezők ezúttal egy 1,5 és egy 3 kilométeres távot hirdettek meg, mindkét útvonal a belvároson fut végig.

Vasárnap néptánctalálkozóra várják a közönsége
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A sportos kezdés után már a színpadi programoké a főszerep. A 13 órai ünnepélyes megnyitót követően jönnek a táncosok – sorrendben: Cziráki László latin tánccsoportja (13.15), No Control Dance Group (13.45), Duna Royal Sporttánc Egyesület (14.15), My Way Dance School (14.45), Wesley-DaCapo (15.15), Fitness Time Zumbertóval (15.45). A szombati napot Lola (18.00) és Péter Szabó Szilvia (21.00) koncertje zárja.

Vasárnap délután 15 órakor folytatódik a műsor L’Aura Band interaktív gyerekkoncertjével. 16 órakor kezdődik a számos együttest felvonultató néptánctalálkozó a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes vezetésével. A zenés programokat a RockBox koncertje (18.15) zárja a Városháza téren, majd Szent Mihály-napi tűzgyújtásra és tűztáncra várják a polgárokat a felső Duna-parton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában