kispályás focibajnokság a fesztivál alatt

2018.07.16. 13:00

Kevesen akartak focizni a melegben – Évről évre egyre nehezebb

Tapaszi József immár harmadik éve szervez a Rockmaraton idejére kispályás focibajnokságot, hogy a koncertek előtti időben is értelmes elfoglaltságot találhassanak a maratonozók. Azt mondja, egyre nehezebb.

Balla Tibor

A foci szervezője, Tapaszi József (b) persze a zenészekkel is találkozott. Itt Ganxsta Zolee-val és Szendrei Zsolt Szaszával Fotó: HK / DH

„Nem tudom, mi az oka, de most nehezebb volt összehozni, mint az előző évek alatt bármikor. Lehet, hogy fáradtabbak a rockerek, vagy melegebb van. Tárgyalásban vagyok a szervezőkkel, hogy úgy, mint az első évben, valami komolyabb nyereményt tudjunk felajánlani jövőre. Az első évben egyhetes bérletet kapott győztes csapat. Ez egy kicsit komolyabb motiváció volt, mint most, hogy a napi nyertes csapat sörjegyet kapott. Idén annyira kevesen jöttek el – ha jól emlékszem huszonhárman játszottak összesen –, hogy minden résztvevő kapott sörjegyet.” – mondta Tapaszi József.

A foci szervezője, Tapaszi József (b) persze a zenészekkel is találkozott.
Itt Ganxsta Zolee-val és Szendrei Zsolt Szaszával Fotó: HK / DH

Ám nem csak a strandfocival igyekezett megmozgatni a koncertlátogatókat, az előző két évben mindig sikerült pingpongasztalt is kölcsönkérnie a szponzoroktól. Idén ez nem sikerült, de nem adta fel, a nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskolától kapott végül két pingpongasztalt, ráadásul örökbe.

Jövőre szeretné kibővíteni a kínálatot strandröplabdával is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában