Nevessé szeretnének válni

2018.06.18. 12:00

Kinőné Dunaújvárost a Névtelen Utca zenekar

Idén már 5 éves a Névtelen Utca zenekar. Első koncertjükkel a 2013-as DUDIK Fesztiválon debütáltak és idén sem hagyták ki. Szerette őket a közönség.

Balla Tibor

Salamon Balázs szerint szeretnék kinőni Dunaújvárost – gyűlnek a dalok, akár egy lemeznyi is összejönne

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A hangulattal nem volt probléma ezúttal sem, mindenki jól érezte magát. Salamon Balázs énekes azt mondja, ez a cél minden fellépésüknél, hogy ez legyen a végeredmény. Törekszenek rá, de a közönségtől is nagyban függ. A DUDIK azon túl, hogy hazai fesztivál, azért is fontos számukra, mert abban a stílusban, amit ők játszanak, ez a legnagyobb fesztivál a városban. Mint mondta, nagyon szeretnek ide járni, mert jó a hangulat, és bíznak benne, hogy jövőre is folytathatják itt.

Salamon Balázs szerint szeretnék kinőni Dunaújvárost – gyűlnek a dalok, akár egy lemeznyi is összejönne
Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

A stílus meghatározására azt a választ adta, hogy annak idején úgy döntöttek, hogy vidám, alternatív pop-rock műfajnak nevezik. A meglepő meghatározás mögött az áll, hogy mint ahogyan mások sem, ők sem szeretnék bekategorizálni magukat. Ezzel biztosan nem tették meg, és a lényeg, hogy nekik ez tetszik. Balázs elárulta, a végső cél az, hogy előbb-utóbb nagyszínpadra kerüljenek. Nem is szeretik a hobbizenekar elnevezést, mert annál azért lényegesen többet tesznek bele. Bár még van hová fejlődniük, de szeretnék kinőni Dunaújvárost. A dalok már gyűlnek, akár egy lemeznyi is összejönne belőlük. A nyáron klipet forgatnak az új dalukra, amit aztán szeretnének a rádiókból visszahallani. A Halászlé fesztiválon már biztosan ott lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában