nem kell Tihanyig menni a lila csodáért

2018.05.27. 12:00

Levendulaszüret Fejér megyében? – Irány a daruszentmiklósi Smaragdfarm!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is betekintést nyújt az érdeklődők számára a Smaragdfarm a mindennapi munkájukba. Saját kezűleg szedhetjük meg magunkat a csodálatos lila virágból.

duol.hu

Június 9-től egy bő héten át, délelőtt 10 és este 18 óra között nyugodtan felkereshetjük előzetes bejelentés nélkül a levendulafarmot. Sok szeretettel fogadnak kutyástól, gyerekestől, hogy jól megszedjük magunkat az illatos gyógynövényből, természetesen az ültetvény előre kijelölt részén. Kiskorú gyermek kizárólag felnőtt felügyelete mellett és felelősségére vehet részt a szedésben!

Fotó: Smaragdfarm

Fontos tudnivaló, hogy a méhészetük nem messze található a levendula ültetvénytől, így mindenki csak saját felelősségére merészkedjen be a lila színben pompázó, virágzó mezőre. Akik pedig a méhészetük iránt is érdeklődnek, előzetes egyeztetést követően megtekinthetik és akár vásárolhatnak is az ízletes mézből.

Érdemes szerszámokkal készülni az indulás előtt, ugyanis a helyszínen csak korlátozott számban tudnak biztosítani metszőollót és egyéb vágóeszközöket.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában