fejlesztő hatás

2018.04.25. 11:00

Meséken keresztül tanulni a világról Szentkúti Mártával a Waldorfban

Folytatódik az a programsorozat, amely során Szentkúti Márta meseterapeuta, több évtizedes Waldorf tanítói múlttal rendelkező pedagógus megmutatja, milyen hatással van a gyermekekre a mese.

Tóth Alexandra

Forrás: Shutterstock

Ahhoz, hogy boldog, sikeres, kiegyensúlyozott felnőtt legyen egy kisgyerekből, elengedhetetlen, hogy a korosztályának megfelelő meséken keresztül tanuljon meg többet a világról. Szentkúti Márta évek óta rendszeres vendég a dunaújvárosi Waldorfban, és az irodalmi alkotások gazdagságának köszönhetően kimeríthetetlen témavilággal érkezik. Márta egyben író is, valamint a Ligetszépe meseterápiás módszer megalkotója és kidolgozója. A beszélgetések középpontjában a gyermekeinkkel kapcsolatos kérdések és önmagunk megismerése áll, a szülői-emberi lehetőségek és a fejlődés fontossága. Idén a témavezető „aranyfonál” a csillagjegyekhez kapcsolódó erények ismerete és a megfelelő mesék kiválasztása a témában. A Dunaújvárosi Waldorf Óvoda, Iskola és Alapítvány szeretettel várja az akár közösségen kívüli érdeklődő felnőtteket is május 4-én, 17 órától.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában