A mezőföld jelenti

2018.02.22. 08:30

A térség hírei – röviden

A Dunaújváros menti településekről a legfontosabb hírek, események történések

duol.hu

Közmeghallgatás Dunaföldváron

Dunaföldvár A település önkormányzatának képviselő-testülete március 6-án, kedden 18 órától közmeghallgatást tart a városháza dísztermében. Elsőként Horváth Zsolt polgármester ismerteti az idei költségvetést, beszél a pályázati lehetőségekről, a fejlesztési tervekről. Ezt követően a lakosság kérdéseire válaszolnak a képviselők, a jegyző, a hivatal irodavezetői és a polgármester.

Busózás és kiszézés

Mezőfalva Nehezen adja meg magát a tél, ezért sosem késő elkergetni a rossz időt. Mezőfalván a hét végén, szombaton különleges programra várják az érdeklődőket. Azokat pedig mindenképpen, akiknek elegük van már a hidegből. Február 24-én 16 órától a mezőfalvi Piac téren busózásra, hórihorgas hujákolókkal télűző vigadalomra invitálnak a szervezők. Láthatunk többek között gólyalábasokat, tűzokádó ördögöt, tűzzsonglőröket, óriás busókat és még számtalan rémisztő figurát, amikkel jó messzire kergethetjük a telet. Nem marad el a kiszebábégetés sem, így a gondűző cédulákat is elküldhetjük a télbanyával együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában