pályázat

2018.02.13. 09:00

Fiatalok a Polgári Magyarországért: felterjesztéseket várnak

A Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriuma 2006-ban Fiatalok a Polgári Magyarországért Díjat alapított.

duol.hu

Ez a díj minden esztendőben olyan 35 év alatti személynek, vagy túlnyomórészt 35 év alatti fiatalok közösségének adományozható, aki (akik) tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával a jelenen átívelő, túlmutató szellemi, emberi értékeket hoz létre, és tevékenysége jól jellemzi a polgári – keresztény – nemzeti értékközösséget.

A Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj egy plakettből és egy oklevélből áll, a díjjal járó juttatás összege 1,5 millió forint. A felterjesztéseket írásban, e-mailben az [email protected] vagy a 1253 Budapest, Pf. 80. címre várják 2018. február 28-ig, magánszemélyektől és civil szervezetektől egyaránt. A felterjesztésnek legalább 15 soros indoklást is tartalmaznia kell! A díj odaítéléséről az alapítvány kuratóriuma 2018 tavaszán dönt. Az átadás ezt követően ünnepélyes keretek között történik, a sajtó számára is nyilvánosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában