gálaműsor

2018.02.09. 10:00

Feltűzik ma a szalagot a Hild diákjai is

A Hild diákjai folytatják a szalag­avatók sorát a városban. Ők a Dózsa Mozi Centrumban tartják a rendezvényt ma este.

Körmendi Erzsébet

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája február 9-én, azaz ma 17 órától tartja végzős diákjainak szalagavató gálaműsorát.

Az intézmény 9 osztályának 91 tanulója ballag idén, és kezdi meg felnőtt életét magasépítő technikus, asztalos, ács, kőműves, élelmiszer-eladó, festő és famegmunkáló szakemberként, illetve a magasépítő szakgimnáziumi végzettséggel vagy érettségivel. Hallhatunk a rendezvényen verset, dalt, elköszönő és köszöntő szép gondolatokat, láthatunk keringőt, néptáncot, előadásokat és más műsorszámokat, amelyek még emlékezetesebbé teszik a végzős diákok szalagavató ünnepét. Az eseményre várják a diákok a családtagjaikat, rokonaikat, barátaikat, vendégeiket. A Pannon Oktatási Központ Magángimnáziumból egyetlen osztály 31 tizenkettedikes diákja búcsúzik majd ennek a tanévnek a végén. Számukra is ünnep, a szalagtűzésük napja lesz a mai este. A rendezvény a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnokában lesz megtartva 17 órai kezdettel. A forgatókönyv állandó elemei hasonlóak a korrábbi évekhez: a végzősök csodálatos keringővel és elköszönő szép szavakkal, műsorral készülnek, és az intézmény igazgatóján kívül köszönti őket a ballagtató 11. osztály kép­viselője is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában