Nyereményjáték

2018.01.08. 06:00

A legszebb párok – Indul az Év Párja 2017 játék!

Újabb játékra invitáljuk olvasóinkat internetes oldalunkon, a duol.hu-n. Figyelem: tavaly házasságot kötött párok jelentkezését várjuk!

Kovács Anita

A versenyre január 8-tól, hétfőtől lesz lehetőségük benevezni a 2017-es évben házasságot kötött pároknak lapunk internetes oldalán, a duol.hu-n. Lényeges, hogy egy pár csak egyetlen fotóval nevezhet. A versenyre beérkezett fotókat szavazásra bocsátjuk, a végeredmény a beérkezett voksok alapján alakul majd ki.

Mind a fotók benevezése, mind a szavazás január 31-én zárul, a nyerteseket, akiket értékes ajándékokkal díjazunk. A szavazatok összesítése után értesítjük őket, nevüket a duol.hu-n és lapunkban is közöljük. Játsszanak velünk!

Olvasóink szavazatai alapján dől el ugyanis, hogy kik lesznek a 2017-es év párjai, vagyis hogy kik nyerik a Jankovich Kúria Wellness Hotel – Rácalmás felajánlásában a két személyes wellness hétvégét, egy 4 személyre szóló családi belépőt az Almavirág Fesztiválra, és a nyeremények között egy családi gyertyafényes vacsorát is felajánl a dunaújvárosi Kiskohász Étterem.

Bővebb információk a játék oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában