Ismét báloznak a vállalkozók

2018.01.12. 10:00

Nyolcadik alkalommal tartja meg sikeres rendezvényét a városi kamara

A Vállalkozók bálját idén február 3-ára szervezi a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, a sztárfellépő Takács Nikolas lesz.

Kőhalmi Kámán

Fehér asztal melletti kedélyes beszélgetés, remek hangulat, tánc, Digitál-buli – a tavalyi bál egy pillanata Fotó: Ady Géza

A helyi gazdaság szereplőit képviselő városi kamara 2011-ben szervezte meg hagyományteremtő céllal először a Vállalkozók bálját Dunaújvárosban, amelynek több eleme azóta is állandó, így a helyszín, a Campus Aréna, az ételeket, italokat és a dekorációt biztosító vállalkozások. Egy kivétellel minden eddigi rendezvényen a Digitál Együttes felelt a táncparkettet betöltő párok megmozgatásáért, idén is ők biztosítják majd a jó hangulatot. Az is a kezdetektől igaz, hogy a tombolabevételeket jótékony célokra ajánlják fel.

A rendezvény célja is az első alkalom óta azonos: közösségteremtés a térség gazdaságát meghatározó vállalkozások képviselői között egy egész estés, színvonalas szórakozás keretében. Hogy ennek a célnak milyen sikeresen tud évről évre megfelelni az esemény, azt Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is megtapasztalta, és méltatta egy korábbi bálon: az országban kiemelkedőnek nevezte, hogy ilyen számban tudja a helyi kamara mozgósítani a vállalkozókat, egy hagyománnyá váló rendezvényen. Dicsérő szavait azóta sokszorosan igazolta a rendezvény.

Fehér asztal melletti kedélyes beszélgetés, remek hangulat, tánc, Digitál-buli – a tavalyi bál egy pillanata Fotó: Ady Géza

A vállalkozói közösségerősítő funkciót bővítve 2014 óta a bálon adják át az Év Dunaújvárosi Vállalkozása Díjakat három kategóriában, így lesz ez idén is. A felemelő hangulatú díjátadáson a helyi gazdaság képviselői érdeklődve várják, kik és miért kapnak ebben az évben díjat. A báli jegyeket azonban nem ezért veszik meg – sok asztaltársaság évről évre visszatérően -, hanem a farsangi időszak visszatérő eseményének hangulatát, színvonalát igényelve. Ehhez természetesen a báli műsor is hozzájárul, a sztárfellépő Takács Nikolas lesz, a műsoron szerepel még a Gipsy Kings Tribute Együttes és Tánckar. Az éjféli tombolasorsolás izgalmait pedig a korábbi évekhez hasonló mennyiségű és színvonalú felajánlott ajándék biztosítja. Ezek azonban csak körítések, alapozók az asztaloknál finom ételek, italok mellett szövődő jó beszélgetésekhez, illetve a táncparketten alakuló hangulathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában