Az év párja

2018.01.16. 09:51

Egyedi képekkel jelentkeztek év párja játékunkra – Szavazzon a versenyzőkre!

Az „Év párja” versenyre ezúttal is számos vicces nevezés érkezett, ezekből válogattuk ki a számunkra legkedvesebbeket.

Morva Dávid

Immár hagyománnyá vált a kezdeményezés, hogy keressük az „Év Párját”. Ezúttal a versenyszabályzat valamint a szavazás menete másodlagos. A megmérettetés minden évben népszerű a friss házasok körében, éppen ezért összegyűjtöttük azokat a párokat, akik nem éppen szokványos fotóval jelentkeztek felhívásunkra. Íme:

Mercy & Roland

Ha a nevetés fél egészség, Mercynek és Rolandnak nem lesznek gondjai. Ezt a szavazók is díjazták eddig több mint kétszáz „kedveléssel”. A fiatalok Dunaföldváron mondták ki a boldogító „igen”-t.

A következő kép, pontosabban páros, szintén nagy sikert aratott, nemcsak a szerkesztőségben, hanem szavazóink körében is. A pár mottója, nincs akkora távolság amely rollerrel ne lenne leküzdhető.

Mónika & Lacika

A következő pár ezzel a fotóval is bizonyítja, hogy a világ nem fekete, vagy fehér. Vikit és Danit nem lehet keretek közé szorítani, egymás életét teszik színessé.

Viki & Dani

Bence és Brigitta Rácalmáson fogadtak örök hűséget egymásnak. A fiatalok őszinte mosolyukkal nemcsak szerkesztőségünkben, de a szavazók körében is népszerűek.

Bence & Brigitta

 

Anita & Zoltán

Anita és Zoltán Dunaújvárosban mondták ki a boldogító „igen”-t. Ahogyan az a képen is látszik, az „ember legjobb barátja” nem hiányozhatott erről a jeles eseményről.

A képek tanúsága szerint számtalan módja van annak, hogy a házasságot,  vagy akár az esküvő napját is izgalmassá tegyük. Az Év Párja versenybe eddig benevezett fiatalok minden bizonnyal így gondolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában