Mesterhármast értek el

2017.12.20. 09:00

A Dunaújvárosi Óvoda képviselői ismét a Parlamentben

Dunaújvárosi óvodások is hivatalosak voltak Budapestre, a Parlament Gobelin-termébe, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány karácsonyi ünnepségére.

DH

Nagy élmény volt a gyerekeknek az országházi ünnepség, ahonnan ajándékokkal térhettek haza Fotó: Dunaújvárosi Óvoda

Az idei évben a Kincskereső tagóvoda huszonnégy gyermekével ünnepelhették meg, hogy újra díjazott lett az intézmény a „legszínvonalasabban megszervezett sportpálya-átadó ünnepség” kategóriájában. Dr. Molnár Andrea, az alapítvány elnöke hangsúlyozta, hogy a Dunaújvárosi Óvoda immár harmadik alkalommal szerezte meg ezt a díjat, így címvédőként újra jelen lehettek a hétfői ünnepségen. A gyerekek kedves karácsonyi műsorral viszonozták a vendéglátást, minden ovis éremmel, ajándékokkal térhetett haza, az óvoda pedig, mint díjazott, kupát kapott.

Nagy élmény volt a gyerekeknek az országházi ünnepség, ahonnan ajándékokkal térhettek haza Fotó: Dunaújvárosi Óvoda

A tartalmas esemény az ünnepségen kívül parlamenti látogatást is tartalmazott, majd a szervezők finom ebéddel kedveskedtek a gyerekeknek. A program végén pedig megtekinthették a díszőrség bemutatóját, amelyet tátott szájjal néztek végig a kicsik, akiket Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda intézményigazgatója, Fülöp Mária a Dunaújvárosi Óvoda humán vezetője, Markóné Kiss Andrea, a Kincskereső tagóvoda vezetője, Wernitzer Tünde, a Kincskereső tagóvoda óvodapedagógusa, Fazekas Fanni, a Kincskereső tagóvoda óvodapedagógusa kísért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában