kedvesség a szomszédtól

2017.10.31. 19:25

Dunaújváros is érzi a Halloweent!

Tudjuk, igen, nem túl magyar az ünnep. Ettől függetlenül a család apraja-nagyja egyaránt kellemesen szórakozhat együtt. Jelmezek, lámpások, tökfaragás! Csudi jó muri!

Fodor Tímea

Valamint az sem utolsó, hogy ha az ember kilépve otthonából, elindul egy fárasztó bevásárló körútra, még így utoljára a holnapi zárvatartások előtt (hiszen mikor máskor), szembetalálja magát egy apró kis kedvességgel.

Faragott kis tök, mellette édességgel

Természetesen a LED technikának köszönhetően, attól sem kell félni, hogy az ártalmatlan kis kedvességből, komoly károk keletkeznének.

A LED mécses, biztonságosabbá teszi a mókát

Anno Magyarországon a 2000-res évektől kezdték megtartani a halloween ünnepét, valószínűleg az amerikai filmek és képregények hatására. De azért valljuk be, a jelmez ruha kölcsönző boltoknak is jól jön ez az extra „farsang”. Valamint ez az az ünnep ami egy kicsit feledtetheti velünk az elsején ránk váró szomorúságot.

Ön szokott tököt faragni? Netán gyermeke édességgyűjtő körútra is elmegy? Ha van bármilyen Tökös dekorációja otthonában, ossza meg velünk.

Fotó : Zsolt

 

Dunaújváros, Gőzmalom utca.
Tökfaragás a gyerkőcökkel :)
Fotó : S.K.

 

Fotó : S.K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában