Kivéve busz és taxi

2017.10.26. 09:00

Változik a forgalmi rend a köztemető környékén!

Mindenszentek és halottak napja miatt forgalmirend-változás lesz Dunaújvárosban a köztemető környékén.

Balla Tibor

A Temető utca és Vadvirág utca kereszteződésénél „Behajtani tilos”, „Kivéve busz és taxi” közúti jelzőtáblák, a Frangepán utca és Páskom utca kereszteződésében pedig „Egyirányú forgalmi út” közúti jelzőtábla, valamint parkolást szabályzó táblákat helyeznek ki.

Ezek alapján a Temető utcáról a Frangepán utca felé lehet tovább haladni, majd a temetőt elhagyva a Temető utcán kell végighaladni, így ezzel is biztosítva a várható megnövekedett forgalmat, valamint a gépjárművek parkolását.

A forgalmi rend 2017. október 27-én (pénteken) reggel 8 órakor lép hatályba és 2017. november 6-án áll vissza az eredeti forgalmi rend.

Ezen időszak alatt a rendőrség és a polgárőrség segíti a gépjárművek zavartalan közlekedését. A gépjárművel érkezőktől azt kérik, hogy a jármű utasterében látható helyen semmilyen értéket ne hagyjanak!

Az üzemeltető cég tájékoztatása szerint a dunaújvárosi temető meghosszabbított nyitvatartási idővel várja az emlékezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában