DUE

2021.11.07. 17:00

ROADSHOW összefoglaló az őszi szünetet követő hétről

A héten Pakson, Dunaföldváron és Dunaújvárosban találkozhattak beiskolázási csapattal

duol.hu

November 2-án először a Dunaújvárosi Egyetem Bánki Donát Technikum pályaorientációs napján vett részt a DUE csapata, ahol az iskola 11., 12. és 13. évfolyamos diákjai ismerhették meg az Egyetem által nyújtott képzéseket és különleges lehetőségeket. Ezt követően az előadások a dunaföldvári Magyar László Gimnáziumban és a paksi Vak Bottyán Gimnáziumban folytatódtak.

Szerdán és csütörtökön a paksi középiskolák fókuszában folytatódott a program. Először az Energetikai Technikum és Kollégium, majd a Vak Bottyán Gimnázium diákjai számára tartottuk meg előadásunkat. Csütörtökön szintén az ESZI-be látogattunk el, ahol a gépgyártástechnológiai és a villamosipari ágazat technikusai találkozhattak velünk.

A pénteki napon városunkban zárult a heti program, mégpedig a Dunaújvárosi Rosti Pál Gimnázium és Általános Iskola 12.A osztályos végzősei ismerhették meg részletesebben Intézményünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!