gyermekhorgászok számára

2021.07.12. 15:00

Ajándékcunami volt a kulcsi horgászversenyen

Török Tímea

2021.07.10. Gyermekhorgászverseny a Dunán Kulcs otós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Kulcs – Július 10-én, szombaton, a település Hullám utca alatti dunai partszakaszán a Kulcsi Horgász és Természetvédelmi Egyesület ismét versenyt rendezett gyerekeknek.

Idén tizenöt horgászpalánta mérte össze ügyességét és horgászszerencséjét. A reggeli gyülekező és a hagyományos zsíros kenyér és palacsinta reggeli után kisorsolták a versenyhelyeket, és megkezdődött a verseny, amely egészen délelőtt 10 óra 30 percig tartott. Csak érvényes horgászengedéllyel rendelkező gyerkőcök vehettek részt a viadalon, és bár minden versenyző szüleivel érkezett, felnőtt segítségét ezúttal csak csalizáshoz vehették igénybe a kis horgászok. A verseny befejezése után mérlegeléssel döntötték el az eredményeket.

Idén tizenöt horgászpalánta mérte össze ügyességét

2021-ben a legjobb kulcsi gyerekhorgász Csusz Gergő lett, őt követi második helyen Poch Vince, a bronzérmet pedig Rácz-­Knopf Álmos érdemelte ki. Minden versenyző oklevelet, kupát, érmet és rengeteg nagyszerű ajándékot kapott a közös élmény és sült halas ebéd mellé. A szintén hagyományos, felnőtteknek szánt versenyt augusztus 14-re tervezi az egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!