megszólalt

2021.05.20. 09:30

A kulcsi családirtó édesanyja nem várja haza fiát!

Megszólalt a Borsnak a kulcsi családirtó édesanyja. H. Csanád Jutas 2012 áprilisában három nap alatt négy családtagjával végzett.

borsonline

Forrás: Shutterstock

Először a bátyját szúrta le, aztán nagyapját, nagyanyját és édesapját is halálra késelte. Ezek után a nővérét és udvarlóját, illetve a szülőanyját is megsebezte, de ők végül túlélték a támadást. A horrorházat az életben maradt családtagok évek óta hiába próbálják eladni. Az ingatlant jelenleg nem használják. Ugyanazon a telken áll egy kisebb épület, abban tölti a mindennapjait Manyi néni, a négyszeres gyilkos édesanyja – tudta meg a borsonline.hu. Miután becsengettek hozzá, kisvártatva a kapuhoz sietett. A fején még látszanak a sérülések, de készséggel nyilatkozott a lapnak.

A Borsnak az édesanya elmondta, nem várja haza a fiát és nem is tartja vele a kapcsolatot.

– A túlvilágról jöttem vissza, ezért már nem félek semmitől. Csanádot sajnálom, de nem tudok vele mit kezdeni. Én már csak nyugalmat szeretnék az életben – mondta az édesanya, aki úgy érzi, nem kell megbocsátania gyermekének. Ez a Jóisten dolga. Csanádnak vállalnia kell a felelősséget azért, amit tett. Úgy vélem, ő is megszenvedi a magáét odabenn – fogalmazott Manyi néni, és bevallotta: utoljára a tárgyaláson látta a fiát.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!